STZ CHELLENGER

PEUGEOT SLOVAK OPEN, najväčší tenisový turnaj na tvrdom povrchu na Slovensku
DOTÁCIA: 145 000 eur + H
DEJISKO: NTC aréna v Bratislave    TERMÍN: 9. – 15. októbra 2023

 

 

AKTUALITY/ news

Lacko cez Kovalíka do 2. kola

Dátum: 07. 11. 2017     sekcia: AKTUALITY/ news

V prvom kole Peugeot Slovak Open zvíťazil v derby domácich tenistov Lukáš Lacko nad Jozefom Kovalíkom 6:4, 6:4. V osemfinále sa v AEGON aréne stretne Lacko, dvojnásobný víťaz tohto turnaja, so 17-ročným kanadským talentom Felixom Augerom-Aliassimom.

Čítať ďalej...

Mladík Auger-Aliassime s prehľadom do 2. kola

Dátum: 07. 11. 2017     sekcia: AKTUALITY/ news

Kanaďan Felix Auger-Aliassime zvíťazil v úvodnom kole Peugeot Slovak Open 2017 nad Nemcom Matthiasom Bachingerom za 79 minút 6:2, 6:4. Najmladší spomedzi všetkých hráčov turnaja, 17-ročný rodák z Montrealu, si v ďalšom kole zmeria sily s víťazom slovenského derby Jozef Kovalík - Lukáš Lacko. "Prvé kolá bývajú ťažké, sebavedomie počas nich ešte nie je na najvyššej úrovni. Ja som však dnes hral dobre a podržal ma servis. Odohrali sme viacero náročných výmen a v druhom sete som už začal pociťovať únavu. Zachoval som však pokoj a bol som lepší v kľúčových momentoch," povedal po zápase víťaz.

Čítať ďalej...

Prvý nasadený Kukuškin hladko ďalej

Dátum: 06. 11. 2017     sekcia: AKTUALITY/ news

Najvyššie nasadený hráč na turnaji Peugeot Slovak Open 2017 Michail Kukuškin zvíťazil v úvodnom kole nad Talianom Alessandrom Gianessim hladko 6:0, 6:2. V zápase trvajúcom 46 minút jednoznačne dominoval a ukázal, že do Bratislavy prišiel v dobrej forme. V ďalšom kole na neho čaká lepší z dvojice Sijsling - Desein.

Čítať ďalej...

Úspešnejší Gombos s Lackom

Dátum: 06. 11. 2017     sekcia: AKTUALITY/ news

Na centrálnom dvorci AEGON arény videli diváci v úvodný deň turnaja Peugeot Slovak Open slovenský súboj deblových párov. Úspešnejší boli Norbert Gombos s Lukášom Lackom, ktorí zdolali držiteľov voľnej karty Andreja Martina a Jozefa Kovalíka za 84 minút 5:7, 6:3, 10-7.

Čítať ďalej...

Néma s Kleinom skončili v prvom kole

Dátum: 06. 11. 2017     sekcia: AKTUALITY/ news

Slovenský deblový pár Patrik Néma, Lukáš Klein, držitelia voľnej karty na Peugeot Slovak Open 2017, prehrali v úvodnom kole štvorhry so švédsko-nemeckým párom Brunstrom, Krawietz 6:7(1), 3:6. Obaja domáci tenisti sa ešte predstavia v stredu vo dvojhre.

Čítať ďalej...

Marčenko sa odhlásil, nahradí ho Viola

Dátum: 06. 11. 2017     sekcia: AKTUALITY/ news

Ukrajinský tenista Iľja Marčenko sa odhlásil z turnaja Peugeot Slovak Open 2017. Dôvodom je zranenie pravého členka. V pavúku hlavnej súťaže ho nahradí lucky loser Matteo Viola z Talianska. V úvodnom kole sa stretne s piatym nasadeným Marcosom Baghdatisom z Cypru.

Čítať ďalej...

V utorok na centri slovenské derby aj obhajca Gombos

Dátum: 06. 11. 2017     sekcia: AKTUALITY/ news

V utorňajšom programe Peugot Slovak Open 2017 sa predstavia slovenskí daviscupoví reprezentanti. Ako prví si zmerajú sily v čisto slovenskom zápase Lukáš Lacko, osmička turnaja, s Jozefom Kovalíkom. Zápas sa začne na centrálnom dvorci nie pred 16:30 h. Po nich nastúpi obhajca vlaňajšieho titulu Norbert Gombos (na fotografii) proti Poliakovi Jerzymu Janowiczovi a program uzavrie Andrej Martin zápasom proti Sergijovi Stachovskému.

Čítať ďalej...

Spoznali sme štyroch kvalifikantov

Dátum: 06. 11. 2017     sekcia: AKTUALITY/ news

V pondelok sa na centrálnom dvorci AEGON arény uskutočnili zápasy posledného kola kvalifikácie. Z tej sa do hlavného turnaja prebojoval najvyššie nasadený Poliak Kamil Majchrzak, ktorý v prvom kole narazí na držiteľa voľnej karty Alekandra Nedoviesova z Kazachstanu. Nasadená trojka v kvalifikácii Franko Škugor z Chorvátska si v hlavnej časti zmeria sily s Aldinom Setkičom. Niels Desein sa v hlavnej časti zaradil k Igorovi Sijslingovi z Holandska a Brit Tom Farquharson vytvoril dvojicu s Estóncom Jurgenom Zoppom.

Čítať ďalej...

Jednotka Kukuškin hneď v úvodný deň

Dátum: 05. 11. 2017     sekcia: AKTUALITY/ news

V pondelok popoludní o 13:30 h. sa v AEGON aréne rozohrajú zápasy úvodného kola hlavnej súťaže turnaja Peugeot Slovak Open 2017. Slovenskí tenisti zasiahnu do diania iba vo štvrorhe, predstavia sa všetky tri slovenské páry. Ťahákmi vo dvojhre budú zápasy austrálskeho búrliváka Bernarda Tomica s finalistom bratislavského turnaja z roku 2011 Ricardasom Berankisom. Po nich sa na centrálnom dvorci predstaví nasadená jednotka Michail Kukuškin (na snímke) z Kazachstanu, ktorý nastúpi proti Talianovi Alessandrovi Gianessimu.

 

Čítať ďalej...

Finále kvalifikácie bez Slovákov

Dátum: 05. 11. 2017     sekcia: AKTUALITY/ news

Do pondelkového finále kvalifikácie Peugeot Slovak Open 2017 nepostúpil ani jeden z domácich hráčov. Všetci traja, ktorí sa o to v nedeľu v AEGON aréne pokúšali, prehrali. V pondelok sa domáci tenisti predstavia vo štvorhre, v ktorej sú v pavúku tri čisto slovenské dvojice a hneď v prvom kole narazia na seba Norbert Gombos, Lukáš Lacko - Andrej Martin, Jozef Kovalík.

Čítať ďalej...

Traja Slováci do 2. kola kvalifikácie

Dátum: 04. 11. 2017     sekcia: AKTUALITY/ news

Traja zo 6 Slovákov postúpili do 2. kola kvalifikácie Peugeot Slovak Open v AEGON aréne v Bratislave. Druhé kolo sa hrá v nedeľu, finále kvalifikácie v pondelok, kedy sa začína aj hlavný turnaj. V ňom štartuje sedem domácich tenistov, traja mladí s voľnými kartami. Foto: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Žreb PSO: Gombos - Janowicz

Dátum: 04. 11. 2017     sekcia: AKTUALITY/ news

Slovenskí hráči majú v prvom kole Peugeot Slovak Open 2017 ťažký žreb. Obhajca prvenstva Norbert Gombos narazí na Poliaka Jerzyho Janowicza (na obr.), Andrej Martin na Sergija Stachovského, istý zástupca v osemfinále vzíde zo súboja krajanov Jozef Kovalík - Lukáš Lacko. V AEGON aréne sa predstaví päť hráčov prvej stovky, najvyššie nasadený je Kazach Michail Kukuškin.

Čítať ďalej...

Project planning

LIVE STREAM

Prenos aktuálnych zápasov.

Project planning

LIVE SCORE

Priebežné stavy, výsledky skončených zápasov.

 

Partneri

Peugeot
J&T BANKA
COOP JEDNOTA
Seekersport
ADIFEX
iFortuna

PEUGEOT SLOVAK OPEN 2021

Mediálni partneri

ZOZNAM.SK
PLUS JEDEN DEN
BIGMEDIA
RTVS
TASR